HISTORIA

Kush Jemi Ne

Fole e kualitetit dhe e distribuimit të brendeve botërore si: Schwarzkopf, Schauma, Palette,Syoss, Fa, Taft, Gliss, Vademecum, Prestige, e shumë brende të tjera.

Kompania Exclusive Group u themelua në vitin 1989 në Prishtinë, si një distributor i brendeve të ndryshme.
Falë punës së palodhëshme, Exclusive Group fiton partneritetin e kompanive me renome botërore siq janë Henkel, Unilever, Prestige, e shumë të tjera.

Aktualisht Exclusive Group bënë pjesë në grupin e kompanive lidere të distribuimit dhe shitjes në vendin tonë.
Sot biznesi ynë shtrihet në dy tregje shqipëtare, atë të Republikës së Kosovës, dhe atë të Republikës së Shqipërisë, me partneritet lokal.

Exclusive Albania në tregun e Republikës së Shqipërisë operon që nga viti 2009, ku është distributor ekskluziv i markave të famëshme botërore si Henkel & Schwarzkopf.

Lexo më shumë

EXCLUSIVE SOT

Exclusive Group Sot…

 

Exclusive Group sot posedon 6 kompani të cilat funksionojn në mënyrë të pavarur, ku të gjitha së bashku numërojnë më se 650 punëtor.

Biznesi ynë operon me sukses të plotë në dy shtete, në Republikën e Kosovës dhe atë të Republikës së Shqipërisë.

Kompanit tona kanë materje të ndryshme të punës që e kryejn, si shitje dhe distribuim të podukteve kozmetike dhe të kujdesit personal, dyqanet Maxi Supermarket për shitje me pikicë, shitjen dhe distribuimin e produkteve ushqimore, si dhe industria e prodhimit te duhanit në Gjilan.

Exclusive Group posedon depot të mëdha me standarte të larta moderne, dhe numron deri në 100 automjete që përdoren për mbulimin e nevojave biznesore në treg, dhe për punët administrative.

Exclusive Group tani posedon këto kompani: Exclusive Kozmetika, Next Kosova, Next Albania, Exclusive Albania, McCroft Tobacco Kosova, dhe Maxi Supermarket.
Lexo më shumë